www.modukov.hu
A jó könyvelő a legjobb befektetés!!!

A jó könyvelő megtalálása nem mindig egyszerű feladat.

 

Törekszünk arra, hogy az általunk könyvelt vállalkozások képviselői kizárólag a saját feladataik teljesítésére összpontosíthassanak. Tudásunk legjavát kínáljuk annak érdekében, hogy ügyfeleink cége megbízhatóan és a hatályos törvényeknek mindenben megfelelően legyen adminisztrálva.

 

Célunk hogy kedvező áron, mégis teljeskörű és színvonalas szolgáltatással álljunk a könyvelési és bérszámfejtési igényiekkel minket megkereső cégek rendelkezésére.

 

Könyvelési feladatainkat mindig naprakészen látjuk el, amely során megbízóink mindig pontos állapotot kapnak vállalkozásuk pénzügyi helyzetéről. Megbízóinkkal állandó kapcsolatot tartunk fenn, melynek során bármilyen kérdésük merül fel azonnal rendelkezésre állunk.

 

Könyvelési szolgáltatásunk keretében segítséget nyújtunk megbízóinknak a helyi adminisztrációs munka kialakításában, valamint megszervezésében.

 

  • Teljeskörű szolgáltatás
  • Nagy tapasztalatú könyvelők
  • Dunaújváros és környékén díjmentes havi kiszállás
  • Távoli ügyfeleknek elektronikus bizonylattovábbítás

 

Tegyen minket próbára nem fog csalódni! Lépjen velünk kapcsolatba és kérjen egy kalkulációt cége könyvelésére, meglátja nálunk az olcsó jó értelemben vett alacsony árakat és színvonalas szolgáltatást jelent. Ha kérdése lenne bármikor szívesen válaszolunk! 

Asztali nézet